IVP verzorgt uw badkamer installatie graag voor u. Onder badkamer installatie verstaan wij niet alleen het plaatsen en gebruiksklaar maken van het sanitair, maar ook het betegelen kunnen wij voor onze rekening nemen.

U hoeft niet meer naar verschillende bedrijven om uw badkamer installatie en betegeling te laten verzorgen. Wij werken samen met Vegro die verscheidene showrooms heeft op meerdere locaties in Nederland, zodat er altijd een showroom bij u in de buurt is.

Bij de badkamer installatie heeft u vanaf het eerste moment met één vaste contactpersoon te maken tot de badkamer helemaal gereed is. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt met eventuele vragen. Om alles gereed te maken krijgt u slechts twee installateurs over de vloer.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de diverse soorten sanitair en hebben dan ook een ruim aanbod. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit.

Wij zullen bij u langs komen om de situatie te bekijken en maken vervolgens een afspraak in een showroom om de mogelijkheden voor de badkamer installatie en inrichting te bekijken.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, tel. 010-524 94 29 of info@ivp-total.nl.