Een badkamer installeren in Rotterdam of omgeving is voor IVP total geen enkel probleem. Voordat wij uw badkamer installeren bij u in Rotterdam kunnen wij ook de oude badkamer er voor u uit slopen wanneer u dat wenst.

Naast het feit dat wij uw badkamer installeren hoeft u niet een aparte tegelzetter naar Rotterdam te laten komen, want ook dit verzorgen wij graag voor u. Wij weten dat het lastig is om verschillende bedrijven met elkaar te laten samenwerken.

Daarom werken wij volgens het concept dat u ons alleen hoeft in te schakelen om uw badkamer te laten leveren, installeren, plaatsen en betegelen. In de regio Rotterdam is dit een uniek concept.

Van begin tot eind werkt u met dezelfde contactpersoon, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt met vragen of opmerkingen. Voor u en ons wel zo prettig. Tijdens het installeren van uw badkamer komen er slechts twee installateurs over de vloer, zodat er een goed overzicht blijft.

Uw badkamer installeren in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon 010-524 94 29 of per e-mail info@ivp-total.nl