Een nieuwe badkamer ontwerpen die niet alleen praktisch is in gebruik, maar er ook nog eens mooi uitziet is voor IVP total dagelijkse kost. Wij hebben al jarenlang ervaring, waardoor wij de ideale badkamer voor u kunnen ontwerpen.

Wij komen graag bij u kijken om de huidige situatie te bekijken en u te adviseren welk sanitair het meest geschikt is. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen. Wij werken samen met Vegro die over heel Nederland showrooms heeft, waardoor er altijd wel een bij u in de buurt is.

Aan de hand daarvan gaan wij een badkamer voor u ontwerpen voorzien van een offerte. Na goedkeuring van de offerte verzorgen wij het slopen van de oude badkamer, het installeren en monteren van de nieuwe badkamer en natuurlijk het betegelen.

Veel bedrijven die een badkamer ontwerpen betegelen de badkamer niet voor u. IVP total biedt echter het totaalconcept. Voor u wel zo prettig. Van begin tot eind werkt u met één contactpersoon en er komen slechts twee verschillende installateurs bij u over de vloer.

Uw badkamer laten ontwerpen door ons kan heel eenvoudig door contact met ons op te nemen. Per telefoon (010-524 94 29) of e-mail ( info@ivp-total.nl ).