Bij het uitzoeken van uw badkamer sanitair dient u te kijken naar wat u mooi vindt, maar ook wat praktisch en gebruiksvriendelijk is. IVP total werkt samen met alle showrooms in heel Nederland van Vegro.

U heeft altijd een showroom in de buurt en een ruime keuze. Wij zijn altijd bereid met u mee te denken en mee te kijken, zodat u zeker weet dat u duurzame en goede badkamer sanitair uitkiest. Vervolgens zullen wij dit badkamer sanitair vakkundig en nauwkeurig voor u installeren.

Naast het installeren en plaatsen van het door u gekozen badkamer sanitair kunnen wij ook de betegeling voor onze rekening nemen. U hoeft niet nog eens apart een tegelzetter in te schakelen. U werkt dan ook met één contactpersoon die als aanspreekpunt fungeert van het uitzoeken van het badkamer sanitair tot oplevering van uw complete badkamer.

Voor meer informatie over badkamer sanitair of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 010-524 94 29 en per mail naar info@ivp-total.nl