Een betrouwbare badkamerinstallateur in de buurt van Rotterdam vindt u bij IVP total. Wij zijn een badkamerinstallateur gevestigd in Berkel en Rodenrijs, in de naaste omgeving van Rotterdam.

Wij leveren uitgebreide services, door niet alleen uw badkamer te installeren, maar ook de oude badkamer te slopen en het opnieuw betegelen voor u te verzorgen. Er komen dan ook maar twee installateurs bij u over de vloer om de klus te klaren.

Zo’n uitgebreide service vindt u bij geen enkele badkamerinstallateur in Rotterdam en omgeving. Van begin tot eind heeft u met één vaste contactpersoon te maken die alles met u doorneemt en waar u met al uw vragen terecht kunt.

Als u ons uw badkamer laat plaatsen of verbouwen mag u er vanuit gaan dat u een badkamerinstallateur ontvangt in uw huis in Rotterdam en omgeving die verstand van zaken heeft. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en leveren uw badkamer netjes en zorgvuldig afgewerkt aan u op.

Voor contact met uw badkamerinstallateur onder de rook van Rotterdam kunt u ons bellen op tel. 010-524 94 29 of per mail info@ivp-total.nl