Woonkamer vloertegels deskundig en snel laten leggen? IVP total is specialist op het gebied van woonkamer vloertegels en andere vloertegels, maar ook voor de installatie van uw badkamer kunt u bij ons terecht.

Doordat wij nauw samenwerken met Vegro, welke showrooms heeft door heel Nederland, is er ruime keus en altijd een showroom bij u in de buurt. Wij kijken graag met u mee en adviseren u waar nodig bij het uitzoeken van woonkamer vloertegels, zodat u er verzekerd van bent dat u geschikte tegels kiest die passen bij uw woonkamer.

Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit voor uw woonkamer vloertegels en het leggen daarvan, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering heeft u te maken met één vast aanspreekpunt. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor het leveren en leggen van uw woonkamers vloertegels kunt u ons bereiken per telefoon op 010-524 94 29 of per mail info@ivp-total.nl. Wij staan graag voor u klaar.